top of page
Wheat Plant

Palvelumme

Palvelemme luotettavasti maatalouden arjessa

Sään vaihtelut ja kuljetusten ajankohdan tarkka suunnittelu voivat aiheuttaa haasteita viljan toimittamisessa tehtaille. Me ymmärrämme nämä haasteet syvällisesti ja tarjoamme siksi joustavia kuljetusratkaisuja, jotka sopeutuvat sekä sääolosuhteisiin että tilasi ainutlaatuisiin tarpeisiin.

Palvelumme tavoitteena on tehdä päivittäisestä työstäsi sujuvampaa. Me muokkaamme palveluitamme vastaamaan täsmälleen sitä, mitä tarvitset, ja olemme valmiita mukautumaan aina kun tarve vaatii. Päätoimintamme kohdistuu viljan kuljettamiseen suoraan maatiloilta ja varastoilta teollisuuden käyttöön, mutta tarjoamme myös tilojen välisiä kuljetuksia tarpeen mukaan. Kutsu meidät kumppaniksesi – meidän perheyrityksemme tarjoaa sinulle luotettavaa palvelua, joka perustuu vuosien kokemukseen ja vankkaan ammattitaitoon.

Viljakuljetukset

Viljan kuljettaminen teollisuuden käyttöön tai tilojen välillä vaatii erityistä huolellisuutta ja oikeanlaista kalustoa. Meillä on käytössä moderni ja hygieeninen kuljetuskalusto, joka on suunniteltu erityisesti viljan turvalliseen ja tehokkaaseen kuljettamiseen. Tarjoamme räätälöityjä kuljetusratkaisuja, jotka varmistavat, että viljasi saapuu perille ajallaan ja hyvässä kunnossa.

Nimetön malli (1)_edited.jpg
Viljakuljetukset

Joustavat Kuljetusratkaisut

Tiedämme, että maatalous ei tunne kiinteitä aikatauluja. Siksi tarjoamme joustavia kuljetusratkaisuja, jotka mukautuvat tarpeisiisi – olipa kyse sitten äkillisistä säämuutoksista tai kiireellisistä kuljetustarpeista.

 

Meidän tavoitteenamme on tehdä yhteistyöstä kanssamme mahdollisimman vaivatonta, joten olemme valmiita venymään tarpeidesi mukaan.

Neuvonta ja Tuki

Meidän palvelumme ei rajoitu pelkästään kuljetuksiin. Tarjoamme myös neuvontaa ja tukea kuljetussuunnitelmiesi teossa. Voit kääntyä puoleemme kysymyksissä, jotka koskevat kuljetusten aikataulutusta, reititystä tai mitä tahansa muuta viljakuljetuksiisi liittyvää. 

Yhteydenpito Teollisuuden Kanssa

Tarvittaessa autamme myös yhteydenpidossa tehtaiden ja muiden viljaa vastaanottavien laitosten kanssa.

 

Tämä palvelu on suunnattu helpottamaan logistista prosessia ja varmistamaan, että kaikki osapuolet ovat ajan tasalla kuljetusten aikatauluista ja erityistarpeista.

Jarmo Saari

040 571 2810

Jussi Saari

Kuljetuspalvelu J & J Saari logo

Kuljetuspalvelu J & J Saari Avoin yhtiö 

 Peltorannantie 11,

 62375 Ylihärmä

Ota yhteyttä

Yhteydenottolomake

Kiitos yhteydenotosta!

bottom of page