Erikoisalana viljan kuljetus – palvelemme Ylihärmässä ja Etelä-Pohjanmaalla

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kuljetuspalvelu J & J Saari Avoin yhtiö on maatalouden parissa pitkän uran tehnyt perheyritys, joka on erikoistunut viljan kuljetuksiin. Palvelemme maatiloja Ylihärmässä ja muualla Etelä-Pohjanmaan alueella.

Palvelemme luotettavasti maatalouden arjessa

Viljan saamisessa tehtaille päänvaivaa aiheuttavat usein vaihtelevat sääolosuhteet ja kuljetusten oikea ajoittaminen. Me tiedämme kokemuksesta, että tarvitset joustavaa, sääolosuhteisiin ja maatilasi tilanteeseen mukautuvaa kuljetuspalvelua!


Me olemme olemassa, jotta arkesi olisi helpompaa. Autamme räätälöimään juuri sinun tarpeisiisi sopivat kuljetukset ja venymme aina tilanteen niin vaatiessa. Ajamme suurimmaksi osaksi viljaa suoraan tiloilta ja viljavarastoilta tehtaille. Tarjoamme tarvittaessa myös tilojen välisiä viljakuljetuksia. Ota siis yhteyttä perheyritykseemme – autamme sinua kokemuksella ja ammattitaidolla.

Pyydä lisätietoja

Laadukas, hygieeniset kuljetukset mahdollistava kalusto

Noudatamme Ruokaviraston elintarvikkeiden kuljetuksista antamaa ohjeistusta. Elintarvikkeiden kuljetustoiminta on Suomessa elintarvikelain nojalla ilmoitettavaa elintarvikehuoneistotoimintaa. Kuljetus voi sisältyä myös lähettävän tai vastaanottavan laitoksen hyväksyntään tai elintarvikehuoneistosta tehtävään ilmoitukseen. Kuljetuksissa tulee noudattaa kunnan elintarvikevalvontaviranomaisen arvioimaa omavalvontasuunnitelmaa.


Ajamme Scanian täysperäyhdistelmäajoneuvoa, jossa on helposti puhtaana pidettävät lasikuitulavat. Kalustomme avulla pystymme varmistamaan erittäin hygieeniset kuljetukset.


Voimme kuljettaa myös vajaita kuormia ja osakuormia. Kysy kuljetustilannettamme myös yllättäen esiin tulevissa lisätarpeissa!

Ota yhteyttä

Yhteistyötä maatilan ja tehtaan kanssa

Tarjoamme sinulle kokonaisvaltaista palvelua, ja saat meiltä myös apua kaikkiin viljan kuljettamiseen ja sen valmisteluun liittyvissä asioissa. Hoidamme viljankuljetuksen käytännön järjestelyt, sovimme sinun ja tehtaan kanssa toimituksen ajankohdan ja varaamme kaikille osapuolille sopivan kippausajan. Tarvittaessa joustamme aikatauluissa, jos esimerkiksi sääolosuhteet tuovat muutoksia aikatauluihisi.

Lue lisää yrityksestämme